Soramurskeet, kalliomurskeet ja kivituhka Päijät-Hämeen alueen rakennusmaille

Yhteydenotto
Kuljetusliike Koskinen Päijät-Häme

Erilaiset sorat ja kalliomurskeet kuuluvat hyvin valmistellulle maapohjalle. Oikean maa-aineksen valinta on usein yksi varhaisimmista ammattitaitoa vaativista valinnoista maarakennuksilla. Oikea maa-aines takaa kaikkien rakennusvaiheiden vakauden ja turvallisuuden, kun taas vääränlaisen soran valinta saattaa aiheuttaa ongelmia myöhäisemmissä työvaiheissa. On parasta varmistua hyvissä ajoin, että maarakennuksen pohjatyöt on tehty asianmukaisesti ja ammattimaisesti. Voit turvautua Kuljetusliike Koskisen ammattimaiseen palveluun ja asiantuntemukseen oikeantyyppisen maa-aineksen valinnassa sekä kuljetuksessa.

Oikea murske oikeaan paikkaan

Kuljetusliike Koskinen hoitaa pohjarakennustöiden ja maa-ainesten poiskuljetusten lisäksi rakennuspohjia varten tarkoitetun soran, murskeen tai esimerkiksi mullan kuljetukset työmaallesi. Tällä tavalla maarakennukset kaikki työvaiheet hoituvat yhdellä kertaa ilman monimutkaisia työsuunnitelmia. Anna meidän siis hoitaa puolestasi rakennusurakkasi kuljetukset, maa-ainesten hankinta ja loputkin rakennusvaiheet. Maarakennuksen ammattilaisina tunnemme eri sorat ja murskeet täydellisesti ja osaamme neuvoa sinua oikean soratyypin valinnassa.

Sorat ja murskeet maarakennuksille

Kaikki soratyypit eivät ole samanarvoisia. Sora- ja kalliomurskeet tulevat erilaisissa kokoluokissa eri rakennustarpeita varten. Me teemme puolestasi päätelmät siitä, mikä maatyyppi sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Viherkentän rakentamisessa ja tien rakentamisessa ovat erilaiset maa-ainestyypit tarpeen. Meiltä saat sorat ja kivimurskeet seuraavissa kokoluokissa:

  • Soramurskeet: 0,8-90 
  • Kalliomurskeet: 0-120
  • Kivituhka: 0-4, 0-8
  • Sepelit: 8-16, 16-32

Lisäksi toimitamme työmaallesi hienovaraisemmat maa-ainekset muun muassa piha- ja viherrakentamista varten. Raskaat sorat ja murskeet eivät tyypillisesti sovi hienovaraisempiin pihatöihin. Tähän kategoriaan kuuluvat:

  • Singelit
  • Mullat
  • Erilaiset hiekat, kuten täyttöhiekka, rantahiekka ja turvahiekka