Salaojat, ruoppaukset ja kunnallistekniikan Päijät-Hämeen alueella saat Kuljetusliike Koskiselta 

Yhteydenotto
Kuljetusliike Koskinen Päijät-Häme

Maarakennusurakat aloitetaan aina huolellisesti tehdystä pohjatyöstä, jolla luodaan perusta tuleville rakennusvaiheille. Laadukkaasti ja ammattitaitoisesti tehdyt pohjatyöt takaavat seuraavien työvaiheiden sujuvuuden ja virheettömyyden alusta loppuun. Hyvin tehtyihin pohjarakennustöihin kuuluvat lisäksi erilaisten tukirakenteiden lisääminen ja asentaminen sekä useat muut erilaiset työvaiheet, joiden avulla maaperän ja rakennusten pysyvyys on helpompi taata. Kuljetusliike Koskinen takaa pohjarakentamisen laadun ja aikataulussa pysymisen Jyväskylän, Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen rakennustyömailla.

Kuinka me hoidamme pohjarakentamisen

30 vuoden ammattitaidolla tehdyt maansiirtotyöt jatkuvat luonnollisesti pohjarakennusvaiheella, jossa kokemuksemme on yhtä vankka kuin kuljetustöissä. Olitpa sitten rakentamassa omakotitaloa, mökkiä tai muuta kiinteistöä tontillesi, me teemme kaikki kaivutyöt, pohjatyöt ja maa-ainesten kuljetukset yhdellä kertaa.

Emme tee ainoastaan yksinkertaisia kaivuu- ja täyttötöitä. Monipuolisella ja korkealaatuisella kalustollamme tehty kunnallistekniikka, salaojat ja ruoppaukset kuuluvat myös laadukkaaseen pohjarakentamiseen, emmekä tingi yhdestäkään työvaiheesta.

Kunnallistekniikka, salaojat ja ruoppaus

Kokonaisvaltaisena maarakentamisen liikkeenä teemme myös muita töitä perinteisen pohjarakentamisen ja maansiirron lisäksi. Huippulaatuisella työkalustollamme ja pitkällä kokemuksella varustetut työntekijämme takaavat töiden sujumisen aikataulussa. Teemme kaivuu- ja maarakennustöitä muiden pohjarakennustöiden ohessa, kuten:

  • Kunnallistekniikka
  • Salaojat
  • Ruoppaukset
  • Imeytyskentät ja sakokaivot
  • Maa-ainesten kuljetukset ja muut maarakennustyöt

Näiden työvaiheiden jälkeen on tonttisi takuulla rakennuskelpoisessa kunnossa ja kunnallistekniikka asianmukaisesti vedetty. Palveluihimme voit tutustua tarkemmin ottamalla meihin yhteyttä alla olevan numeron kautta tai Yhteydenotto-sivun kautta. Yli 30 vuoden kokemuksella tehdyt maanrakennustyömme puhuvat puolestaan.