Likakaivon tyhjennys ja putkiston avaus Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla

Yhteydenotto
Kuljetusliike Koskinen

Lokapalvelut ovat osa kiinteistöjen rutiinihuoltoa niin suurilla kuin pienillä rakennuksilla. Tukkeutuneet kaivot ja salaojat ovat normaali ongelma etenkin maaseudun pienkiinteistöissä, kuten omakotitaloissa, loma-asunnoissa ja kesämökeillä. Kuljetusliike Koskinen on laajentanut toimintaansa lokapalveluihin. Vuosikymmenien mittainen maarakennus- ja maakuljetuskokemus täydentyvät nyt likakaivojen ja putkistojen avauksella.

Palvelemme laajalti Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen alueen kiinteistöjä ja rakennusmaita myös lokapalvelujen saralla. Asiantunteva henkilöstömme ja laadukas kalustomme takaavat töiden sujuvuuden myös tällä uudella toimialalla nopeasti ja laadukkaasti.

Lokapalveluista

Lokapalvelumme kattavat kaikki yleisimmät likakaivojen tyhjennykset ja putkistojen avaukset kotitalouksille sekä muille kiinteistöille. Hoidamme myös umpikaivon tyhjennykset muiden lokapalvelujen ohessa. Teemme työmme asiaan kuuluvalla kalustolla nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti pyyntösi mukaisesti.

Likakaivojen tyhjennys

Likakaivojen tyhjennys on lokapalveluiden perustyö. Suoritamme eri tyyppisten likakaivojen tyhjennykset tilauksesta
nopeasti, siististi ja sopimuksen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä alla olevan numeron kautta ja tiedustele palveluistamme lisää.

Putkiston avaus

Putkistot, viemärit ja salaojat tukkeutuvat usein vuosien saatossa. Niiden avauksessa on parasta turvautua ammattilaisapuun ja asianmukaisiin laitteisiin, jotta putket varmasti aukeavat. Teemme putkien ja viemärien avauksen ilman ongelmia tai suurempia hajuhaittoja.

Sakokaivojen tyhjennys

Sakokaivot ovat usein betonirenkaisia tai muovisia kaivoja, jotka on jaettu kolmeen osaan. Kiinteistön jätevesi johdetaan putkistolla ensimmäiseen kaivoon, josta se suodattuu toisen kaivon kautta kolmanteen kaivoon tai imeytyskenttään, josta se suodattuu maaperään. Sakokaivot kannattaa tyhjentää säännöllisesti, mutta niiden tyhjentäminen ei ole yhtä kriittistä kuin umpikaivon tyhjennys.

Umpikaivojen tyhjennys

Umpikaivot ovat suljettuja kookkaita kaivoja, jonne kiinteistön lietteet johdetaan suoraan. Umpikaivosta lietettä ei johdeta muihin kaivoihin, vaan se kerääntyy kaivoon tai yli valuessa kiinteistön putkistoon. Tämä kaivotyyppi onkin syytä tyhjentää tasaisin väliajoin ongelmien välttämiseksi.